Showroom

Onze producten in het echt bekijken?
Bezoek onze showroom!

Maak nu een afspraak:
bel met 079-3606502 | 06-53153811 of mail krederregiokozijnen@kpnmail.nl

Ons werkgebied

Werkgebied Kreder Regio Kozijnen
  • Werkgebied Kreder Regio Kozijnen

Kreder Regio Kozijnen is al ruim 37 jaar specialist in kunststof kozijnen, schuifpuien, gevelbeplating en horren. Eigenaar Frans Kreder is de gedreven eigenaar van het bedrijf en streeft samen met zijn vakkundige medewerkers voor een optimale klantbeleving. Dit doen ze door open en eerlijke communicatie, het leveren van absolute kwaliteit producten en vakmanschap.

Kreder Regio Kozijnen staat bekend om de persoonlijke benadering. Geen vlotte babbels en snelle praatjes, maar laten zien wat ze echt doen. Mensen helpen, zoals je zelf ook geholpen wilt worden.

Frans Kreder: "Ons betrouwbare team werkt al jarenlang nauw samen. We realiseren alles in eigen beheer; vanaf verkoop tot aan montage en service achteraf".

Kreder Regio Kozijnen werkt voornamelijk voor de particuliere sector in de regio Moerkapelle, Zoetermeer, Rotterdam, Gouda, Alphen aan de Rijn, Den Haag, Wassenaar, Delft, Pijnacker en Nootdorp.

Onze materialen beschikken over de SKG en KOMO keurmerken, onze toeleverancier is aangesloten bij de VKG. Een garantie voor kwaliteit en vakmanschap!

Kreder Regio Kozijnen bus

Noordeinde 85, 2752 BG Moerkapelle
079-3606502 | 06-53153811
krederregiokozijnen@kpnmail.nl

Onze stakeholders:
K-Vision Bermon
Keralit Heering